Basisschool

Muziek maken met kinderen is super leuk om te doen! Kinderen beleven daar heel veel plezier aan en dit krijg je als leerkracht meteen terug. Muziekonderwijs biedt zoveel meer dan het zingen van liedjes (wat voor veel groepsleerkrachten toch nog best spannend kan zijn).

Muziek kan verbinden en dat maakt het zo bijzonder.

Deze verbinding wordt nog veel duidelijker als je de autonomie van kinderen vergroot, daarmee  kunnen de kinderen hun creativiteit nog meer ontwikkelen. Verbinding en autonomie zijn de kernwoorden voor het muziekonderwijs dat wij willen versterken.

Training voor groepsleerkrachten

Wij ontwikkelen muzikale activiteiten die voor groepsleerkrachten haalbaar zijn en waarbij kinderen ook echt hun eigenheid kunnen laten zien. 

Deze ideeën willen wij graag overdragen. Dit kan door een workshop op een studiedag/vergadering met het team. Dit kan ook in een langlopend traject. Hierbij kunnen we lessen op maat ontwikkelen speciaal voor jullie school of helpen we met het implementeren van muziekeducatie.

Hiervoor gaan we graag met jullie in gesprek om een project op maat te ontwikkelen passend bij jullie ideeën.

Lessen voor kinderen

We komen ook graag lessen geven aan de kinderen op uw school!

Als jullie meer inspiratie willen voor leuke lesideeën kunnen we hiermee een start maken in de les.

Ook als er een crea-middag is, een schoolmusical of een langlopend muziekproject kunnen jullie ons altijd een berichtje sturen om te kijken wat we voor elkaar kunnen doen!