Zoeken
  • Kim Spook

Sla je weg door kerst-liedjes


Deze les is de kerstvariant van de les 'Sla je weg door sinterklaasliedjes'.

Ook nu kun je de klas verdelen in 5 groepjes. Geef elk groepje 1 van onderstaande kaartjes en laat ze de boomwhackers pakken die onder op hun kaartje staat. De noot die heel groot op het kaartje staat is de beginnoot van het liedje.

Dan verspreiden ze zich door de ruimte(s) op school en gaan ze de rest van hun kerstliedje uitzoeken op gehoor. Hierbij kunnen ze de boomwhacker kaarten gebruiken maar ze kunnen het ook op een briefje schrijven.

De kaartjes hieronder zijn groot genoeg om ze te kunnen printen.

Voor het geval je het zelf even niet meer zo snel weet (kan ik me voorstellen) hieronder alle liedjes helemaal uitgeschreven. Zo kun je de kinderen gewoon snel af en toe een hint geven zodat ze door kunnen.

#kerst #Boomwhackers #Bovenbouwpo #VO

3.748 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven